Predstavitev

PREDSTAVITEV

Nova klima montaža NKM

Service hvac engineer and internship in uniform with paper drawings, at industrial fridge machine ou

NOVA KLIMA MONTAŽA d.o.o. je vodilno slovensko podjetje na področju projektiranja, proizvodnje in montaže sistemov prezračevanja in klimatizacije ter distribucije zraka, ki je uveljavljeno tako na domačem evropskem trgu kot na trgih Bližnjega Vzhoda.

Tehnična strokovnost
Celostno vodenje
Ventilation pipes of an air condition

POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja je strankam zagotavljati kakovostne storitve sistemov prezračevanja in klimatizacije ter zadovoljiti povpraševanje na področju projektiranja in izvedbe tehnološko zahtevnih objektov. Posebno pozornost namen¬jamo stalnemu izobraževanju in strokovni rasti vseh zaposlenih. Vsak projekt obravnavamo in preverimo številni strokovnjaki z različnih zornih kotov. Tak pristop nam zagotavlja stalen napredek in dolgoročno rast podjetja.

Typical industrial photo of machinery factory or plant. Ventilation pipes closeup in stock

VIZIJA

Partnerjem želimo zagotavljati celostno storitev izpeljano od ideje do predaje po sistemu na ključ, ki na dolgi rok prinaša najboljše rezultate. Hkrati izvajamo vse poprodajne aktivnosti od rednih vzdrževalnih del, intervencijskih posegov in sprememb sistemov glede na želje in potrebe partnerjev. Skrbno in neprestano iščemo nove rešitve za zagotovitev vedno boljših standardov za uporabnike in okolje.

air ventilation

STRATEŠKE USMERITVE

Strateški plan podjetja je povezati različne segmente podjetja na način, da bodo skupaj sestavljali celoto iz fleksibilne proizvodnje, montažne in servisne ekipe, sposobne hitrih odzivov na potrebe okolja. Hkrati želimo, da bo ta celota sestavljena iz specialistov z visokim strokovnim znanjem, prispevala k vzpostavitvi inovativnih tehnoloških rešitev v panogi.

Green energy recycled concept on gray texture background

POVEZANI Z OKOLJEM

Proizvajamo in vgrajujemo kakovostne materiale, tehnologije in naprave z nizko porabo energije, ki v najmanjši možni meri obremenjujejo okolje. Postopki v procesu proizvodnje niso nevarni okolju in zaposlenim. Skupaj z našimi dobavitelji nudimo izdelke, ki izpolnjujejo najstrožje okoljevarstvene standarde in vse evropske direktive, ki določajo skrb do okolja in potrošnikov.

Kakovostne storitve sistemov prezračevanja in klimatizacije

Vsak projekt obravnavamo in preverimo številni strokovnjaki z različnih zornih kotov. Tak pristop nam zagotavlja stalen napredek in dolgoročno rast podjetja.

Zaupajo nam ...

Krka d.d.
Lek d.d.
Iskra zašcite d.o.o.
Pediatricna klinika Ljubljana
Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani
Varsi d.o.o.
Ortopedska klinika Ljubljana
AET Hidria – Tolmin
GKN Zrece
Hematologija UKC, Ljubljana
Inštitut Jožef Štefan
Zdravstveni dom Grosuplje
Bosnalijek Sarajevo, BiH
Amsal Vogošca – BiH
Perutnina Breza – BiH
Argeta Sarajevo – BiH
Lek Poland
Lek Skopje
Vec objektov Rusija
Astra Data Center (Berlin, DE)
Thales (ULM, DE)
Boulder halle (Köln, DE)
THEOREMLAGER Schalbach, DE, … in še mnogi drugi.